Strani

29. marec 2015

April, čas za nove začetke


V aprilu lahko nadaljujemo s spomladanskim čiščenjem – pa ne mislim samo na prostore, ki jih je dobro prezračiti in odpreti svežemu pomladanskemu zraku – dobro je, da tudi svoje telo in duha pretegnemo, prezračimo in se na široko odpremo pomladnim sončnim žarkom, prebujajoči naravi in dovolimo, da odteče energija zime. Tako bomo naredili prostor za pomlad – namreč čas je, da se tudi mi začnemo prebujati in se aktivirati v smeri, ki smo si jo zastavili v začetku leta. Čas je, da stopimo v smer svojih želja, v smer, ki nas vodi v srečnejše življenje.

Prvi vikend prinaša Veliko noč, velik krščanski praznik, ki na simbolični ravni pomeni nov začetek. Kaj si želite zase? Kje želite nov začetek – je to področje partnerstva, službe, zdravja? Poglejte, vprašajte se, naredite plan, kako se boste lotili novega začetka, nato pa akcija – naredite prvi korak v novo smer, k novemu začetku. Saj veste, vsaka še tako dolga pot, se vedno začne s prvim korakom.

Če si želite nov začetek na področju partnerstva in ste pripravljeni narediti korak naprej, vabljeni na dvodnevno delavnico za samske Pot do kakovostnega partnerstva, 16. in 17.4.2015, ki bo imela svoje nadaljevanje v maju...a o tem več prihodnjič.

Če si želite nov začetek na področju zaposlitve – ste brezposelni ali pa želite zamenjati področje dela, vabljeni na individualno delavnico Kako spremeniti svoje življenje. Za tak korak nam pogosto zmanjka poguma in strah nas je, ker ne vemo, ali nam bo uspelo. Zato ostajamo v službi, ki jo opravljamo zgolj in samo zaradi plače, naši talenti in sposobnosti, ostajajo neizraženi, mi pa čutimo nezadovoljstvo in neuspešnost. Biti dlje časa brezposeln povzroči občutke obupa in malodušja in hitro lahko zapademo v začaran krog pošiljanja prošenj, razgovorov in zavrnitev, iz katerega sami ne vidimo izhoda.

Če si želite nov začetek na področju zdravja – želite se počutiti dobro v vašem telesu in duhu, potem vabljeni na Tečaj sproščanja, ki poteka vsako nedeljo med 19.uro in 20.uro v Studiu Prosapia. Lahko se pa odločite tudi za individualno delavnico Kako skrbeti za svoje zdravje, ki poteka v naravi in je namenjena vsem, ki si želite doseči notranje ravnovesje.
Izkoristite proste popoldneve, dopoldneve in sončne vikende za sprehode v naravi. 22.aprila je dan Zemlje in ta dan se spomnite Nanjo – na ta naš čudovit zelenomodri planet, kjer smo doma. Potepanje po gozdnih poteh, opazovanje prebujajoče narave, poslušanje ptičjega petja in šumenje potoka deluje zelo blagodejno na naše telo in duha – nas pomiri, vrne nazaj k sebi, hkrati pa nam da energijo za nove začetke.

Le pogumno in veselo naprej!

Ni komentarjev:

Objavite komentar