Strani

24. november 2014

Še pred koncem leta korak naprej – delavnice v decembru


Bliža se mesec, ko delamo zaobljube in sklepe, kaj vse bomo delali v novem letu drugače: kako se bomo začeli zdravo prehranjevati, se vpisali na pilates, se več posvečali svojim bližnjim, se vpisali na tečaj slikanja, vsak mesec prebrali vsaj eno poučno knjigo....skratka vse svoje želje bomo izpolnili takrat...enkrat.

Zakaj bi čakali, ko pa lahko proti spremembi stopite že danes?


V decembru vas čakata dve delavnici, ki vam bosta pomagali, da naredite nekaj lepega zase – da začnete spreminjati sebe in s tem svoje življenje na sobotni delavnici Kako spremeniti svoje življenje, ki bo potekala 29.11.2014 od 10.ure do 14.ure in delavnica za vse tiste, ki ste samski in si želite v novo leto vstopiti z jasno sliko, kako priti do kakovostnega partnerstva na delavnici za samske Priprava na partnerstvo – začnemo 1.12.2014 ob 18.uri.

Prva delavnica vam bo dala osnovne usmeritve, kako spremeniti sebe ter odkriti in pokazati svetu to, kar ste v resnici, kako premagati strah in narediti ta pogumni korak v novo življenje. Na delavnici za samske pa se bomo učili, kako postaviti temelje za kakovostno partnerstvo, nato pa bomo to tudi vadili – novo znanje boste lahko kar takoj preizkusili v praksi na različnih druženjih. Vpis v skupino poteka do 30.11.2014.

Več o vsebini obeh delavnic najdete tukaj >>>

Ni komentarjev:

Objavite komentar