Strani

9. november 2014

Kako spremenimo svoje življenje


Želimo si spremembe v življenju. Želimo biti srečni. Zadovoljni. Izpopolnjeni. Zdravi. Želimo biti v kakovostnem partnerstvu. Želimo si novo službo. Želimo biti bolj ustvarjalni. Imeti več časa. In tako naprej – seznam naših želja je neskončen. Včasih sem lahko sedela ure in ure ter razmišljala samo o tem, kaj vse si želim, življenje pa je šlo naprej – mimo mene.

Tak način nas ne vodi naprej, vsekakor pa nas ne vodi v smer življenja, ki si ga želimo. RAZMIŠLJANJE o tem, kaj si želimo je le prvi del. Seveda brez prvega dela ne more biti drugega dela - akcije. 

Moramo vedeti najprej, kam, potem pa lahko gremo. 

Najprej od daleč gledamo cilj, ki smo si ga zastavili, nato pa gremo v smeri cilja. Če je naš cilj nova služba, moramo zdaj narediti korak v to smer – povedati prijateljem in bližnjim, da iščemo novo službo, pregledati zaposlitvene oglase, morda vprašamo sosedo....skratka se aktiviramo, naredimo nekaj. To je drugi del – DELOVANJE. In potem naprej – gremo v smeri svojega cilja, ki pa ga imejmo ves čas pred očmi, ker le tako bomo prišli na cilj.

V novembru lepo vabljeni na delavnico KAKO SPREMENITI SVOJE ŽIVLJENJE, ki vam bo v pomoč pri vaših korakih v življenje, ki si ga želite – pa naj bo to na področju partnerstva, zdravja ali v službi. Ko osebnostno rastete, se spreminjate in spreminja se vaše življenje. Brezplačna predstavitev delavnice bo potekala v sredo, 19.11.2014 ob 18.uri, delavnica pa se potem začne v sredo, 26.11.2014 ob 18.uri
Več o delavnici in prijavi >>>

Ni komentarjev:

Objavite komentar