Strani

2. avgust 2014

E-delavnica: Kako spremeniti svoje življenje se začne 8.8.


Vsak od nas se v svojem življenju trudi po svojih najboljših močeh. In vsi se trudimo za to, da bi nam bilo lepo, da bi se dobro počutili, bili uspešni in srečni v življenju. Veliko je poti, ki jih lahko izberemo, a le ena nas pripelje na cilj.

Spremeniti svoje življenje pomeni spremeniti sebe – svoja prepričanja in svoj pogled, spremeniti odnos do sebe in do življenja samega. Ko se odločiš za spremembo, je treba najprej pogledati, kaj je za spremeniti – se zazreti vase, se vprašati, kaj si v resnici želim in česa ne, potem pa slediti temu. Korak za korakom, dan za dnem. Da, za spreminjanje sebe potrebujemo čas – čas, da zgradimo odnos do sebe, da si damo tisto, česar morda nismo dobili v otroštvu ali kasneje v življenju. Vredno si je vzeti ta čas – čas zase.

V petek 8. avgusta pričnemo z e-delavnico, ki bo potekala pet tednov, torej vse do 5. septembra. V teh petih tednih boste prejeli pet e-sporočil z vsebino in vajami, s pomočjo katerih boste teorijo lahko kar takoj prenesli v prakso, torej v vaše vsakdanje življenje. Vprašanja, razmišljanja, dvome in vse, kar se vam bo v enem tednu nabralo, pa boste lahko sporočili po e-pošti in prejeli odgovor, tako da bo vaša pot spreminjanja sebe in s tem svojega življenja lažja in učinkovitejša.

Spletni program: Kako spremeniti svoje življenje je tukaj za vas kot priložnost, da si vzamete ta čas zase – v miru doma ali pa morda na dopustu.

Če imate še kakšno vprašanje glede spletnega programa, lahko pišete na tinkara@zdraviodnosi.si.

Ni komentarjev:

Objavite komentar