Strani

31. avgust 2014

V septembru tri e-delavnice...čas za spremembo je zdaj

V mesecu septembru bodo potekale tri e-delavnice, trije spletni programi, ki so tukaj za vas kot priložnost, da naredite korak v novo življenje:

  • Kako spremeniti svoje življenje (začetna in nadaljevalna)
  • Priprava na partnerstvo, začetna (za samske)



E-delavnica KAKO SPREMENITI SVOJE ŽIVLJENJE je tukaj za vse tiste, ki želite živeti bolj kakovostno, srečno in zdravo življenje in ste pripravljeni narediti korak naprej v to smer. Za vse tiste, ki pa boste že v septembru naredili nekaj korakov na svoji poti in si boste želeli nadaljevati s spreminjanjem sebe in svojega življenja, boste lahko v oktobru nato nadaljevali z naslednjo, nadaljevalno delavnico Kako spremeniti svoje življenje. Začetna delavnica se začne v torek, 9. septembra in poteka do 7. oktobra 2014.

Udeleženci avgustovske začetne e-delavnice KAKO SPREMENITI SVOJE ŽIVLJENJE pa bodo zdaj v septembru lahko nadaljevali z naslednjo e-delavnico, ki se začne v petek, 12. septembra in traja do 10. oktobra 2014.

Ste samski in vas zanima, katera pot vodi do kakovostnega partnerstva, ki temelji na medsebojni ljubezni in spoštovanju? Potem je e-delavnica PRIPRAVA NA PARTNERSTVO tukaj za vas - začnemo v petek, 12. septembra in končamo 10. oktobra 2014. V oktobru sledi nato nadaljevalna e-delavnica.


Če imate še kakšno vprašanje glede e-delavnic, pišite na tinkara@zdraviodnosi.si.




Ni komentarjev:

Objavite komentar