Strani

31. maj 2015

Poletne delavnice v Tivoliju


Poletje je čas lahkotnosti, sproščenosti pa tudi novih priložnosti. Priložnosti, ki nam lahko - če jih zagrabimo in z njimi nekaj naredimo – polepšajo jesen in nato še zimo, ko nas sonce ne bo več toplo grelo. Nas bodo pa greli lepi spomini in rezultati našega dela čez poletje…





Vabim vas, da letošnje poletje namenite sebi in se udeležite ene izmed delavnic za zdrave odnose, ki bosta potekali v senci dreves, v zeleni oazi sredi Ljubljane – v Tivoliju.

Če niste srečni in zadovoljni z življenjem, ki ga živite in si želite nekaj spremeniti, potem lepo vabljeni na delavnico KAKO SPREMENIŠ SVOJE ŽIVLJENJE, ki bo potekala ob sredah v šestih zaporednih tedenskih srečanjih z začetkom 10.6. ob 17.30.

Če ste še samski in si želite izstopiti iz začaranega kroga zaljubljanja in prebolevanja, potem lepo vabljeni na delavnico PRIPRAVA NA PARTNERSTVO, ki bo potekala ob ponedeljkih v šestih zaporednih tedenskih srečanjih z začetkom 15.6. ob 17.30.

Če bi želeli vse to, le da vam skupinski način ni blizu, vabljeni na individualno delavnico – za termin pokličite ali pišite: 041 988 646 / tinkara@zdraviodnosi.si.

Ni komentarjev:

Objavite komentar