Strani

27. maj 2014

Delavnica za ženske v juniju


Poletje je čas, ko so dnevi daljši, ker je toplo in svetlo, se lažje sprostimo, lažje zadihamo in svet je videti lepši. To je tudi čas dopustov in oddiha od vsakdanjih obveznosti v službi. Čas, ko si lažje vzamemo čas zase in morda odidemo na izobraževanje, delavnico ali kaj drugega, kar smo si želeli, pa prej nismo našli časa.

Če si lahko eno sobotno dopoldne vzamete čisto zase, ste lepo vabljene na delavnico BODI ŽENSKA, ki bo v soboto, 14.junija od 10.ure do 14.ure v prostorih studia Prosapia, v Ljubljani.

Lastnosti, kot so nežnost, milina, sočutje in ljubezen so ženske lastnosti in vsaka ženska jih nosi v sebi, ne glede na to, ali jih v resnici tudi živi. V današnji, izrazito moško naravnani družbi, ženske večkrat pozabimo nase in na svoje potrebe. To vodi v izčrpanost, pomanjkanje volje za življenje, slabše zdravje in nezadovoljstvo.
Na delavnici se bomo učile, zakaj je pomembno, da živite svojo žensko naravo in kako jo izraziti ter kako poskrbeti zase, da boste imele dovolj energije za vse izzive, ki vas čakajo v življenju.  Izvedele boste, zakaj je tako pomembno biti v stiku s seboj in dobile nekaj za popotnico, da boste lahko to vnesle v svoj vsakdan. 

Termin: sobota, 14.junij 2014 od 10.ure do 14.ure

Lokacija: Studio Prosapia, Celovška 111, Ljubljana

Cena: 35€ 

*V ceno je vključeno:
- organizacija in izvedba delavnice
- voda, čaj, sadje.


Program:

10.00-11.00:  Ženska - kdo sem in kakšna je moja vloga
11.00-12.30: Živeti kot ženska – izražanje sebe v življenju
12.30-13.00: odmor
13.00-14.00: Skrb za svoje notranje počutje

S seboj prinesite deko, priporočamo udobna oblačila.

Prijava: info@studio-prosapia.si ali 040 844 481 (Andreja).


Ni komentarjev:

Objavite komentar