Strani

15. november 2013

Delavnice v decembru


Še zadnji mesec tega leta je pred nami. Kakšno je bilo vaše leto 2013 – boste zadovoljni in mirni zaprli vrata in odprli okno novemu letu ali boste preden se zazrete v novo leto, prej še malo počistilo tisto okno? Če si želite v novo leto vstopiti s čim novim, kar vam bo dalo pogum in zagon za korake v 2014, so delavnice za zdrave odnose odlična izbira.


Delavnice
V decembru se bodo zvrstile tri različne delavnice , vsaka v dveh srečanjih - lahko obiščete le prvo srečanje ali pa se odločite za obisk obeh srečanj:

Delavnica ZDRAV ODNOS DO SEBE – želim izboljšati odnos do sebe in kakovost svojega življenja

Delavnica PRIPRAVA NA PARTNERSTVO - želim si kakovostno, ljubeče in zdravo partnerstvo
Delavnica KOMUNIKACIJA ZA ZDRAVE ODNOSE - želim izboljšati komunikacijo in  odnose

Pred začetkom delavnic ste lepo vabljeni na polurno brezplačno predstavitev in pogovor, da boste lažje izbrali ustrezno delavnico. Pogovori bodo potekali od 19.11. dalje, za termin pogovora pa pišite na tinkara@zdraviodnosi.si ali pokličite na 041 988 646.


Delavnice in pogovori bodo potekali v Ljubljani, na Tržaški cesti 330 v predavalnici v 1.nadstropju (lokacija).
Točni termini delavnic bodo znani po 25.11.2013 - objavljeni bodo tako na tej spletni strani kot tudi na Facebook strani. Če želite prejeti obvestilo o točnih terminih na vaš e-naslov, sporočite to na tinkara@zdraviodnosi.si ali na 041 988 646.

Cena delavnice (1x srečanje) je 35€.

 Več o decembrskih delavnicah >>>

Ni komentarjev:

Objavite komentar