Strani

7. februar 2014

Sobotna pomladna delavnica RADA SEM ŽENSKA


Mesec marec prinaša v svojem naročju poleg prvega pomladnega dne tudi dva praznika – prvi je 8. marec, ko praznujemo svoj praznik vse ženske, drugi pa 25. marec, dan namenjen mamicam.

Pomladna delavnica RADA SEM ŽENSKA bo v tem pomladno-ženskem duhu nežna, igriva, topla, čuteča in ljubeča. Točno takšna kot je ženska po svoji naravi, a velikokrat v obilici vsega, kar nas dnevno zaposluje, kar pozabimo na  “žensko” v sebi.  Le-ta tiho in potrpežljivo čaka v nas, čaka na dan, ko se bomo zbudile in začele živeti to, za kar smo bile rojene – da smo ženske.

Namenite torej eno soboto v marcu sebi, svoji ženski. Program celodnevne delavnice je sestavljen tako, da se bomo najprej nežno prebudile v nov dan, nato na delavnici spoznavale, kdo sem in kaj je moja vloga kot ženska, s plesom bomo prebudile svojo ženskost, po kosilu pa si same izdelale ekološko kremo in balzam za ustnice.

Z vami bodo tri ženske, ki vas bodo potrpežljivo in nežno vodile, da se boste lažje prepustile in začutile svojo nežnost, mehkobo in toplino, ki jo nosite v sebi: Ula, Hermina in Tinkara. 


Delavnica bo potekala v soboto, 15.marca, od 9.ure do 16.ure v Kranju, Cesta Staneta žagarja 19.

Cena delavnice: 50€*


*V ceno je vključeno:
- organizacija in izvedba celodnevne delavnice
- sadje, voda, čaj, uravnotežena malica
- ekološka krema in balzam za ustnice, ki ga izdela vsaka udeleženka sama.



Za prijavo na delavnico pokličite ali pišite:
- 040 874 491 ali izbubevmetulja@gmail.com
- 041 988 646 ali tinkara@zdraviodnosi.si.

Ni komentarjev:

Objavite komentar