Strani

20. januar 2014

Februar in začetek marca v znamenju ljubezni


V februarju in prvi polovici marca bo dogajanje v Zdravih odnosih na temo partnerstva in vloge ženske – če ste samski in si želite kakovostno partnerstvo, boste na delavnici za samske PRIPRAVA NA PARTNERSTVO izvedeli, katera pot vodi tja in kako se rešiti iz začaranega krog zaljubljanja in razhajanja, ki nas pogosto vodi v obup in dvom, da resnična ljubezen sploh obstaja, vse ženske pa ste lepo vabljene na delavnico ZDRAV ODNOS DO SEBE, kjer se bomo učile, kaj je ženska narava in zakaj je tako pomembno, da jo živimo.

V februarju goduje Valentin, en mesec kasneje pa še Gregor. Prvi prinaša ljubezenska pisemca in ključ od korenin, drugi pa čas, ko se ptički ženijo. Včasih so rekli, da ptica, ki jo dekle na ta dan vidi na nebu, naznanja, kakšen bo njen mož.

Pa vendar, vsi vemo, da za kakovostno in zdravo partnerstvo ni dovolj le pogled v nebo ali rdeča ovojnica z ljubezensko vsebino…Ne, na partnerstvo, kjer se partnerja ljubita, spoštujeta in se zato oba trudita za zdrav odnos, se je potrebno pripraviti – kaj in kako boste izvedeli na delavnici za samske PRIPRAVA NA PARTNERSTVO.

Dan žena (originalno "Dan delovnih žena") je mednarodni praznik žensk, ki ga v približno 100 državah praznujejo vsako leto 8.marca. To je dan, ko praznujemo ekonomsko, politično in socialno enakopravnost in dosežke žensk.
Enakopravnost pomeni, da imata moški in ženska enake pravice v družbi, ne pomeni pa, da sta enaka. Velikokrat pride do napačnega razumevanja pojma “enakopravnost”. Dejstvo je, da sta moški in ženska različna – imata vsak svojo poslanstvo, svojo naravo, svoje lastnosti in ni prav (ni v skladu z naravo), da bi bila ženska enaka moškemu ali obratno. Pravilno je, da vsak od njiju živi to, kar je, torej moški oziroma ženska, ob tem pa spoštuje drugega in sprejema njegovo drugačnost. Na tak način se potem lahko kaj naučimo drug od drugega, kar je tudi ena izmed nalog vsakega v partnerstvu.
Kaj je v ženski naravi in zakaj ni dobro, da ne živimo svojega poslanstva kot ženska, boste izvedele na delavnici za ženske ZDRAV ODNOS DO SEBE.

Ves ta čas pa bodo potekale tudi brezplačne predstavitve Šole za zdrave odnose in treh programov: Zdrav odnos do sebe, Priprava na partnerstvo in Komunikacija za zdrave odnose. Več o Šoli >>>

Več o delavnicah v februarju >>>

Ni komentarjev:

Objavite komentar